Behöver ditt städföretag en bil?

Bilen är högst nödvändig för att kunna bedriva olika affärsverksamheter, bland annat städföretag. Utan en bil blir det väldigt svårt att ta sig till kunderna med all städutrustning och därför är bilen ett måste när du ska bedriva städverksamhet.

Vilken bil passar städföretag?

 

Att driva en städfirma innebär att man färdas fram och tillbaka mellan olika kunder hela dagarna och hur snabbt man kan ta sig från punkt A till B avgör hur mycket man tjänar. Därför är bilen viktig om du ska bedriva en städfirma på ett effektivt sätt. Dessutom är det nästan omöjligt att få med sig alla städprylar på något annat sätt än med hjälp av en bil.

Vilken bil som passar ett städföretag kan variera lite beroende på vilket städföretag man har och hur mycket städutrustning man har med sig. Men en liten skåpbil passar för de flesta städföretag. Då får dammsugare, skurhinkar och golvmoppar plats utan problem. Om städföretaget har väldigt avancerad städutrustning kan skåpbilen behöva vara större, men för den lilla och medelstora städfirman duger en liten skåpbil bra.

Om du behöver få inspiration för att bedriva din städfirma på ett bra sätt kan du kika in hos https://qleano.se/ för att se hur de gör. Deras upplägg har resulterat i många nöjda kunder och genom att göra som dem kan du också få en nöjd kundbas.

Kom ihåg att bilen är ett bra verktyg att använda som marknadsföring. Fixa lite snygga dekaler med ditt företags logga och fäst dem på skåpbilens alla sidor. Då får du en mycket effektiv och passiv marknadsföring varje gång du åker någonstans. Använd gärna företagsbilen i vardagen också, exempelvis när du ska åka och handla eller hämta och lämna barn på dagis. Att synas är det viktigaste när det kommer till att marknadsföra sig.