Ta ett företagslån och investera i företagsbilen

Behöver du en företagsbil? Då kan det faktiskt vara klokt att ta ett företagslån och investera i en riktigt bra bil för att få det fordon som du behöver för din verksamhet.

Företagslån till bilen

Du behöver en bil. Eller så behöver du en transporter, en van, en lastbil eller ett annat fordon. Som företagare är det viktigt att du kan förflytta dig på bästa sätt och även ta med dig de prylar du behöver. Om du har ett praktiskt företag, som snickare, hunddagis eller rörmokare, så vill du verkligen ha en transportbil som uppfyller dina behov. Du ska få plats med allting. Det ska vara ordning i bilen. Och du ska kunna köra på ett säkert och bekvämt sätt. Då bör du investera i det fordon som du verkligen behöver. Detsamma gäller om du har ett tjänsteföretag: du vill köra säkert och ha en passade bil. Det kan vara klokt att ta ett företagslån för att kunna köpa en litet bättre bil, gärna miljöklassad eller en elbil. Du sparar både in på skatten, och får good will. Om du kör elbil kan du få en slags miljöstämpel över företaget. Gå in på Krea för att ta ett företagslån till ditt bilköp, så kan du köpa en bil utifrån dina företagsbehov.

Vilken företagsbil ska du satsa på?

Din bil påverkar väldigt mycket hur andra uppfattar dig och ditt företag. Bilen i sig är en reklampelare. De flesta brukar sätta på reklamskyltar, särskilt om de är inom byggbranschen eller liknande bransch där de ständigt behöver nya kunder. Oavsett om du arbetar som advokat eller ekonom (utan reklamskyltar) så kommer den bil som du kör att påverka hur du uppfattas. En finare och nyare bil gör att folk tror att du är framgångsrik. Om människor tror att du är framgångsrik, så tror de per automatik att du är skicklig på ditt jobb. En person som det är smart att anlita och som även blir anlitad av andra. Därför är en nyare bil en investering. Har du ingen möjlighet att köpa en bättre företagsbil, så kan du även sälja dina fakturor till Krea för att köpa en liten billigare och snyggare bil utan att ta ett lån.