Piffa till nya eller gamla bilen

Bilstyling är en het trend som bara blir större och större. Med intressant extrabelysning och roliga tillbehör kan din gamla Saab bli ett vrålåk av rang. Kanske du även tänkt att köpa en äldre bilmodell, en sådan där som du kan fixa till själv och ge dig ut på raggartur med? Även här finns det en massa tips för att pimpa den.

Imponera på polarna med coola biltillbehör

Oavsett om du är tjej eller kille och älskar bilar så kan det vara kul att impa lite på kompisarna eller köra stenhårt all in på pimpande av din bil till nästa bilträff. Belysning och bilstyling behöver inte vara dyrt, du hittar till exempel ett extraljuspaket på https://www.transportstyling.se/ej-modellanpassat/belysning/extraljus/extraljuspaket/, en sajt som säljer det mesta inom bilstyling och belysning.

Hotta upp prylarna i bilen

Bilstyling behöver inte alltid innebära mycket belysning, led-ramper och liknande. Det kan ibland räcka med mycket små medel som en väldoftande Wunderbaum eller en grej som hänger och dinglar i backspegeln framme i bilen för att göra den mer personlig. En annan sak är att ändra bilklädseln. Har din gamla bilklädsel sett bättre dagar så kanske det är dags att helt klä om sätena? Om du köper en begagnad bil billigt och vill fixa upp den på egen hand och är händig så brukar inte detta vara någon konst alls. Läderklädsel brukar vara otroligt populärt men då gäller det också att vara mycket försiktig senare eftersom läder lätt blir smutsigt och fläckigt om det inte sköts. Du ska aldrig sitta med bar hud mot lädret och spill för guds skull inte dryck eller mat på det, speciellt inte om det är beige eller vit läderklädsel.

Belysningen

Just belysning och extrabelysning gör bilen mycket mer intressant att åka med och titta på. Stylingbelysning i form av extra ljus bak och fram, i olika färger och med ramper och så vidare, gör att din bil verkligen kan sticka ut. Dessutom gör det ju det enklare för andra att se dig ute i mörkret.

Det finns även belysning som du kan ha inne i bilen, men var noga med att inte ha den på när du kör i mörker eftersom den kan göra så du inte ser vad som finns utanför.

Solfilm

Ännu ett tips som är billigt och kul är att använda solfilm i olika utföranden på bilens rutor. Du kan exempelvis sätta solfilm på den övre delen av framrutan och även på bilens sidofönster för att pimpa den lite extra. Idag finns mängder med olika solfilm som passar för bilar och som gör att det ser ut som om du kör i en VIP-bil.

Att köpa en gammal eller lite tråkig bil och sedan pimpa den själv gör att den både kan stiga i värde och få den att utmärka sig. Du kan därmed göra en riktigt bra affär.